Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan

Prodaja

SOTHYS

Sothys je zaščitna znamka, ki jo priporočajo strokovnjaki različnih kozmetičnih in zdraviliških ustanov z vsega sveta. Poleg Slovenije je prisotna še v več kot 100 državah po svetu in je priznana že od leta 1946, ko se je prvič pojavila na tržišču. Linija Sothys je prilagojena je vsem potrebam lepotnih in SPA centrov, saj nudi širok izbor neg obraza in telesa. Ponudimo lahko tudi dekorativno kozmetiko, ki jo odlikuje izredna kakovost. Zelo velik poudarek dajemo komplementarnim proizvodom za nego doma, ki so namenjeni prodaji izključno v salonih in centrih, kjer smo prisotni. Kozmetika Sothys ima certifikat ISO 9001, kar zagotavlja poleg kvalitete tudi učinek!

Naša ponudba zajema:
• 5 klasičnih neg obraza (za normalno, mastno, občutljivo, suho in kuperozno kožo),
• 4 specialne nege obraza (za dehidrirano in za zrelo kožo, nega s kisikom in moška nega),
• 4 specifične nege obraza (kože okrog oči, C vitamin, kislinski peeling, akne),
• Prestižna linija Secret de Sothys
• Naravna 100% organska linija Beauty Garden
• Sezonska nega (intenzivna sezonska nega obraza, jesensko zimska nega in pomladno poletna nega)
• Sončna linija (profesionalna linija za sončenje z cellu-guard kompleksom)
• Telesna nega sothys pro spa koncept z namenom ponuditi intenzivno terapevtsko rešitev na podlagi:
o 100% koncentriranih izdelkov z morskimi sestavinami,
o 100% aromatičnih izdelkov z eteričnimi olji ter
o 100% čiste termalne vode,katerih prednosti so v enostavnih in učinkovitih terapevtskih postopkih, minimalnih stroških preparatov, namenjenih širokemu krogu ljudi ter zagotovljeni kakovosti z več kot petdesetletnimi izkušnjami, ki so plod edinstvenih strokovnih metod in raziskovanj.

O.P.I. končno tudi pri nas

Ameriško podjetje OPI je družinsko podjetje, ki deluje že vse od leta 1981 in je vodilno podjetje v profesionalni negi nohtov, ki se zavezuje k visoki kakovosti izdelkov.

OPI proizvode lahko najdemo v že več kot 75 državah, po vsem svetu, sedaj tudi v Sloveniji. Podjetje OPI je svetovno znano po številnih odtenkih lakov za nohte, velika izbira lakov pa je samo delček njihovega asortimana, ki obsega tudi izdelke za nego naravnih nohtov, proizvode in pripomočke za manikuro in pedikuro.

OPI proizvodi niso testirani na živalih.

KOZMETIKA AFRODITA

Pri nas lahko kupite proizvode priznane slovenske kozmetične znamke Afrodita, ki so namenjeni prodaji izključno po kozmetičnih salonih – salon exclusive: - Hydro control linija – za lepoto mastne in mešane kože
- Colagen CMF linija – za lep in vitalno kožo po 35.letu starosti
- AHA linija – specialna nega mastne kože s specialnimi kislinami
- Wine therapy linija – grozdje in vino, vse kar koža potrebuje

Za več informaciji pokličite: 041-859-611

BIODROGA

je zasebno podjetje, ustanovljeno leta 1950, s sedežem v Nemčiji v mestu Baden-Baden, poznanem kot kralj evropskih zdravilišč. V vseh negovalnih produktih so učinkovine biološkega izvora, in le-to Biodrogo loči od ostalih preparatov za nego kože. Vsak biološki lepotni sistem nudi sam po sebi kompleten in samostojen koncept nege in reševanja individualnih problemov kože.
S preparati za nego telesa in obraza lahko v kozmetičnem salonu dosežete takojšen učinek, kar je bistvenega pomena. Od takojšnje izgube centimetrov na telesu s povijanjem Fitness Wrap, vidnih izboljšav tonusa kože na telesu, do učinkovitega čiščenja in vitalizacije kože na obrazu.
Biodroga upošteva v svojih proizvodnih procesih vse zahtevane GMP standarde in standarde, ki obvezujejo farmacevtsko industrijo.
Iz vseh teh razlogov je namen in filozofija Biodroge, da se preparati za podaljšano nego na domu prodajajo v kozmetičnih salonih, po posvetu s strokovnim osebjem.