Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan

Epilacija

Kaj je epilacija?

Epilacija je trajna odstranitev dlak. Odstranjevanje dlak z epilacijo je dolgotrajen postopek, ker imajo dlake določen ciklus rasti. Glavna faza rasti (imenovana anogena) je faza, v kateri je potrebno dlako odstraniti.
Približno 70% dlak je v TELO ali katageni fazi (mirujoča faza), kar pomeni, da so prve epilacijske seanse manj uspešne, saj za vsako dlako že tiči nova, zato so za uspeh zelo pomembni kratki presledki med posameznimi seansami. Glede na rast in debelino dlak je za cel postopek potrebno leto do dve časa.

Poznamo dve učinkoviti metodi za trajno odstranitev dlak: sekvenčno metodo blend in sekvenčno termolizo, ki jih uporabljamo kombinirano. Računalniško voden aparat, omogoča nastavljanje individualnih programov glede na dlako in kožo, kakor tudi na Vašo občutljivost oziroma dovzetnost na tok. Parametri galvanskega in visoko frekvenčnega toka so modulirani ter optimirani, zato so bolečine tako rekoč izključene. Bolečine, opekline, brazgotine NISO MOŽNE. Sekvenčna metoda je hitra, nežna in učinkovita.

Nudimo vam uspešno trajno odstranjevanje dlačic in kapilar z obraza z elektrokoagulacijo.