Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan Kozmetika Malalan

Maderoterapija

KAJ JE MADEROTERAPIJA?
 
Posebna in zanimiva anticelulitna tehnika masaže, ki izvira iz Kolumbije. Zasnovana je na uporabi anatomsko izdelanih pripomočkov iz lesa (specialno izdelani leseni valjarji), kar naredi masažo 100% naravno, brez alergijskih reakcij na koži. Takšna vrsta masaže predstavlja bolj kvaliteten vidik masaže. V večini primerov se ženske zanjo odločajo zaradi celulita, vendar je namenjena tudi osebam z disproporcionalnimi, lokalnimi maščobnimi oblogami, viškom vode in toksini v podkožnem tkivu.
 
KAKO SE IZVAJA IN KAKO DELUJE NA TELO ?
 
Tehnika zajema serijo gibov, ki se ponavljajo z uporabo posebnih lesenih valjarjev. Med terapijo je pomembna komunikacija, torej stranka je tista, ki pove v kolikšni meri se lahko pritiska z valjarjem. S pritiskom le teh na kožo, mišico, maščobno oblogo in celulit stimuliramo limfni sistem, saj se tako sproščajo toksini iz telesa. To sproščanje spodbuja metabolizem, da topi maščobo. Prav tako se odpravlja trdovraten celulit, zmanjšujejo se nepravilnosti na koži, omogoča se zategovanje kože.
 
POZITIVNI UČINKI MADEROTERAPIJE:
 
Z masažo prodremo globoko v kožo, zato je Maderoterapija posebno efektivna za zmanjšanje obsega, definiranje nog, zategovanje kože na področju nog, zadnjice in trebuha.
 
Kot že omenjeno je MADEROTERAPIJA  naravna metoda, ki:
 
• stimulira ter popravlja ravnotežje energije, 
 
• zmanjšuje stres in utrujenost,
 
• zmanjšuje napihnjenost,
 
• zmanjšuje vidnosti strij in neredno menstruacijo,
 
• sprošča mišice,
 
• izloča toksine,
 
• odpravlja celulit in maščobne obloge,
 
• ter omili bolečine v sklepih. 
 
 
NAMENJENA JE:
 
Ženskam, moškim, mladim in mladim po srcu, nosečnicam, dojiljam … V prvi vrsti pa vsekakor ženskam, ki bi rade odpravile celulit, preoblikovale telo ter dosegle lepši tonus kože ter privzdignjeno in oblikovano zadnjico.
 
MADEROTERAPIJA IN NOSEČNICE, DA ali NE?
 
Vsekakor. Zatekanje v nosečnosti je ena izmed nadlog, s katero se vse nosečnice slej ko prej srečajo. Maderoterapija odpravlja višek vode iz telesa, zato je ta vrsta masaže priporočljiva. Pozitivno vpliva tudi na mamice, ki dojijo, saj poskrbi za večjo količino mleka. Ne samo, da maderoterapija sprošča telo in um, poskrbi tudi za laktacijo, zato bo otrok umirjen, saj bo čutil mamino umirjenost.